Esiintyjät

niko_rajaviita

Niko Rajaviita

Nimeni on Niko ja osaan laulaa, soittaa, näytellä ja juontaa. Opiskelen ASMO:ssa laulua, kitaransoittoa, ja näyttelemistä. Olen esiintynyt koulun Talentissa. Lauloin ja soitin sähkökitaraa. Olen soittanut kitaraa monissa kevätkonserteissa yksin, duona ja orkesterin kanssa. Olen esittänyt sketsejä ASMO:n kevätjkonsertissa sekä esiintynyt kahdessa Timotei-teatteriryhmän esityksessä. Juonnan myös tilaisuuksia!

Katso esittelyvideo tästä

Esiintymispyynnöt:
saima_ja_haitari

Saima Kairimo

Olen Saima Kairimo, 2011 vuonna syntynyt harmonikansoittaja Vääksystä. Aloitin soittamisen 5-vuotiaana, ja olen siitä saakka esiintynyt ja kiertänyt harmonikkakilpailuja.
Olen esiintynyt yksin ja yhdessä muiden soittajien kanssa esimerkiksi musiikkiopiston konserteissa ja markkinoilla. Olen kovasti tykännyt myös ilahduttaa vanhuksia ryhmäkodissa, jossa säännöllisesti vierailen. Viimeksi soitin siellä Säkkijärven polkkaa, Kanapolkkaa ja Karjalan poikia. Pidän reippaista kappaleista, edellämainittujen lisäksi esimerkiksi Vesivehmaan jenkasta. Esiinnyn aina mielelläni, ja paras palkka on herkkupalkka!
 
Esiintymispyynnöt:
tanja.kairimo@gmail.com
p. 0407027204/äiti
ilona

Ilona Wangel

Hei, nimeni on Ilona ja olen 14-vuotias pianonsoittaja. Olen soittanut pianoa 2,5 vuotta ja tämänhetkisiä soittokappaleitani ovat Yann Tiersenin La dispute ja Celine Dionin My heart will go on. Olen soittanut Asmon konserteissa muutamia kertoja yksin. Olen nopea oppimaan uusia asioita ja tykkään soitella kaikenlaisia kappaleita. Voisin soittaa esimerkiksi pikkujouluissa muutaman joululaulun.

Esiintymispyynnöt:
Tiina Wangel, Ilonan äiti
p. 040 0487992