Kanavanseudun iltasoitto kesällä 2022

 In Uncategorized

Kanavanseudun iltasoitto on Asikkalan kunnan ja Asikkalanseudun musiikkiopiston järjestämä ilmainen konserttisarja kanavanseudun kauniissa miljöössä. Konsertit toteutetaan kesä- ja heinäkuussa perjantai-iltaisin klo 18.00 Vääksynjoen varressa, Nahkurin verstaan terassilla. Sadesään sattuessa konsertit kuullaan Päijännetalossa. Konserttisarjassa esiintyy Asikkalanseudun musiikkiopiston oppilaita ja opettajia sekä vierailevia paikallisia musiikintekijöitä. Konsertit alkavat aina Oskar Merikannon Onnelliset-teoksella. Tietoa tapahtumasta saa Asikkalan kunnan verkkosivuilta, somesta sekä kunnan infonäytöiltä, Asikkalanseudun musiikkiopiston verkkosivuilta ja facebook-sivuilta sekä kesäpostista. Huom. Esiintyjämuutokset ovat mahdollisia.

Konserttiohjelma

3.6 ASMO:n orkesteri

10.6 viulisti Matleena Karjalainen sekä ASMO:n oppilaat

17.6 ASMO:n teatteriryhmä

24.6 huilisti Tanja Kettumäki sekä ASMO:n oppilaat

1.7 Kamarikuorossa Cantus Aquae sekä ASMO:n oppilaat

8.7 laulaja Mari Karjalainen pianisteineen sekä ASMO:n oppilaat

15.7 trumpetisti Erno Tiittanen sekä ASMO:n oppilaat

22.7 Asikkalan pelimannit sekä ASMO:n oppilaat

29.7 pianisti Sonja Hendunen sekä ASMO:n oppilaat

Recent Posts