Ilmoittautumiset käynnissä NYT!

Nyt on aika ilmoittautua oppilaaksi muskariin, soitto- tai lauluopintoihin tai teatteriin! Oppilaaksi voit ilmoittautua suoraan täältä nettisivujemme kautta, ilman pääsykokeita tai ennakkovaatimuksia.
Tarjoamme taiteen laajaa perusopetusta musiikissa, ja yleistä perusopetusta teatterissa.

Opetusta on tarjolla pianossa, vapaassa säestyksessä, laulussa, viulussa, kitarassa, sähkökitarassa, sähköbassossa, kontrabassossa, ukulelessa, poikkihuilussa, harmonikassa, lyömäsoittimissa ja vaskipuhaltimissa. Voit olla lapsi tai aikuinen, AsMossa kaikki saavat opiskella.

Muskareihin voi osallistua perheen pienimmät, 3kk -iästä alkaen, aina 6-vuotiaaksi saakka!

Teatteriin ovat tervetulleita näyttelemisestä innostuneet 10-vuotiaat ja sitä vanhemmat.

Tervetuloa AsMon porukkaan!